Satisfyer Pro 2 Next Generation
Klicka för att gå tillbaka

Satisfyer Pro 2 NEXT GENERATION - Den senaste versionen har nu äntligen lanserats (Juli 2017). Observera att många butiker säljer den gamla versionen, den nya har texten "NEXT GENERATION" tryckt på kartongen.

Satisfyer Pro 2 NEXT GENERATION - Nu kan du gå upp och ned i styrka utan att behöva gå runt hela varvet för att komma tillbaka till den lägsta nivån. Den är nu ännu tystare och har fått ett nytt större munstycke.

Satisfyer Pro 2 är för dig som vill ha intensiva orgasmer. Med sin speciella teknik stimulerar den klitoris med hjälp av tryckvågor och ger en beröringsfri massage. Du placerar produkten mot din klitoris och sen sköter den jobbet själv. Du behöver alltså inte röra, trycka eller flytta produkten utan den innovativa vakuum tekniken ger dig en härlig kittlande pulsering.

Med nya Satisfyer Pro 2 kan du slappna av, ha händerna helt fria och låta klitorisvibratorn göra jobbet. Placera bara Satisfyer mot din klitoris och känn hur tryckvågorna kittlar dig tills du överrumplas av en stark orgasm. Eller kanske två, eller tre stycken? Faktum är att 9 av 10 kvinnor får multipla orgasmer av denna vibrator med 11 olika lägen. Den speciella tekniken som stimulerar klitoris med hjälp av tryckvågor har också visat sig vara extra bra för den som har svårt att få orgasm.

Du väljer enkelt vilket av de 11 lägena som passar dig och din klitoris allra bäst. Satisfyer Pro 2 är uppladdningsbar via en magnetladdare vilket gör att produkten är 100% vattentät så den kan följa med dig både i duschen och i badkaret. Silikon huvudet kan enkelt tas av ifrån produkten för att underlätta rengöringen. 

Med sin speciella form och sin vackra roségulds färg är detta en produkt som inte bara tillfredsställer utan även utstrålar lyx. 

 

  • Beröringsfri klitoris stimulering
  • Tryckvågs stimulering
  • Magnetisk USB laddningskabel 
  • Lätt att rengöra
  • Kroppsvänligt silikon
  • 11 program
  • 100% vattentät

- Sexleksaker - Klitoris Vibrator
« Tillbaka
79991 765:-