Womanizer W100 Dreams Swarovski
Klicka för att gå tillbaka

Womanizer W100 är världens första klitoris stimulator, som stimulerar med lufttryck, vilket ger en unik och fantastisk känsla.

Klitoris stimulatorn hålls tätt in mot huden, så att den omsluter klitoris, men utan att röra den. På så sätt är Womanizer lätt att använda.

När du sätter på Womanizer, skapar det en stimulerande luftvågor i olika mönster, som ger en läcker och lätt sugande upplevelse, som är otroligt stimulerande.

När lufttrycket skiftar mellan att suga och blåsa uppstår en vibrerande känsla som gör upplevelsen med Womanizer ännu skönare.

Womanizer stimulation är en otroligt målinriktad och med olika luftmönster att välja emellan, bestämmer du själv hur pass intens stimulation du vill ha.

Känslan du uppnår med Womanizer, finns det ingen motsvarighet på marknaden. Något helt unikt är att producenten erbjuder 100 % orgasm garanti med Womanizer W100.

TOPPBETYG: Den skandinaviska sexleksaksexperten Joanb har recenserat Womanizer och kallar den för "Universums hittils bästa". I Recensionen skrev hon bl.a "i´m blown away", "I love it" och "...den ska ägas , trust me!".

Tips: Womanizer kan också användas på bröstvårtorna om du önskar en retande bröst stimulans.

 

 

- Sexleksaker - Klitoris Vibrator
« Tillbaka
205144 5495:-