Fleshlight Girls - Anikka Albrite - Lotus (Vagina)
Klicka för att gå tillbaka

Fleshlight Anikka Albrite älskar sex! Hon sa upp sig från jobbet som labassistent för att bli porrstjärna på heltid, hon är idag en av de absolut hetaste namnen i branshen och har vunnit flera utmärkelser. Nu kan du njuta av henne hemma i denna härliga Fleshlight avgjutning av henne mus. Insatsen är Lotus som efterliknar känslan av en riktig vagina. 

Fleshlight är världens mest sålda sexleksak för män och tillverkad i ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Den får idel beröm av användarna och med sin diskreta behållare som liknar en ficklampa är den både enkel att rengöra och förvara.

Med Fleshlight Girls har tillverkarna lyckats knyta till sig några av världens kändaste porrstjärnor och låtit gjuta av deras kärlekshål. Vem är din favorit?

Innehåll - Inuti en vackert pärlemorskimrande behållare återfinns en insats som här är en signerad avgjutning av nämnda aktris vagina och inredd med den exklusiva texturen Lotus.

Lotus är framtagen speciellt för Fleshlight Girl serien och är det närmsta du kommer komma en verklig upplevelse. Den startar med en trång kanal för att sedan blomma ut i en något rymligare kammare. Du förs sedan vidare genom den knut som ska efterlikna blomman som givit texturen dess namn. Hemligheten med denna del är att den även ger en sensationell stimulering på tillbakavägen. Texturen avslutas sedan med fyra mindre kammare, samtliga med härligt trånga in och utgångar.

Användning: För allra bästa resultat bör du värma din Fleshlight i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera sedan vattenbaserat glidmedel på insatsens yttre delar och dig själv. En rekommendation är att pröva sig fram med olika temperaturer och med mängden glidmedel, för att finna känslan som känns bäst för dig. Ett tips är också att justera det mindre locket i botten av behållaren och på så sätt variera den sugande effekten.

Skötselråd: Om du är snäll mot din Fleshlight kommer den ge dig många trevliga stunder under en lång tid framöver. Därför bör du efter varje användning plocka isär din Fleshlight och skölja igenom insatsen med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål, då det på lång sikt kan torka ut materialet. Önskar du rengöra din Fleshlight mer ordentligt rekommenderar vi istället att du desinficerar den med Fleshwash. När din Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den lufttorka ordentligt. Skruva därför inte på locket på behållaren förrän du är riktigt säker på att din Fleshlight är helt torr. Efter tvätt återfår du den mjuka känslan i materialet genom att pudra insatsen med Fleshlights Renewing Powder!

- Sexleksaker - Masturbatorer
« Tillbaka
60184 749:-